Koop de beste Adidas loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Adidas -
Koop de beste Adidas loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen
Adidas Ultraboost 22 dames

Een uitzicht op de Adidas Ultraboost 22 voor vrouwen

                   

Gewicht: 289 gram (maat 38 2/3)
Offset: 10 mm

Adidas Ultraboost 22 heren

Een zicht op de Adidas Ultraboost 22 hardloopschoenen voor mannen

                   

Gewicht: 333 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm

Het verschil tussen de neutrale Adidas Ultra Boost 21 met de Adidas Ultra Boost 22 is dat je met de Boost-middenzool een iets zachtere looptocht zal ervaren.
Dit komt door het oprekken van het Continental Rubber waardoor het Boost materiaal meer ruimte krijgt. Zo weegt de 22ste versie 7 gram minder dan de 21ste versie. Er zijn ook verbeteringen aangebracht aan de middenkooi of het smalle deel van de hiel zodat deze beter aansluit op de vorm van je voeten. Daardoor irriteert de voet niet langer waardoor je minder kans krijgt op blaarvorming. De Boost 22 geeft 4% meer energie terug bij het afstoten van de voet dan de vorige versie. Ten opzichte van de 21ste versie wordt in de 22ste versie de garen in het bovenwerk uit minstens 50% geüpcycled plastic afval vervaardigd.

Het verschil van de Adidas Ultra Boost 22 versie voor heren dan die voor vrouwen is dat de binnenzijde van het frame versterkt is dankzij de Tuned Medial Pattern technologie. Dit zorgt ervoor dat de voetboog niet inzakt en er afhankelijk van de vorm gericht wordt gecorrigeerd zodat er geen overpronatie ontstaat. Ook werden er bij de dames versie de sokconstructie verbeterd zodat deze beter aansluit op de vrouwelijke voet die doorgaans een lagere wreef heeft ten op zicht van een mannenvoet.

Adidas Ultraboost 21 dames

Een zicht op de Adidas Ultraboost 21 hardloopschoenen voor vrouwen

           

Gewicht: 340 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm (hiel: 30,5 mm, voorvoet: 20,5 mm)

Adidas Ultraboost 21 heren

Een uitzicht op de zijkant van de Adidas Ultraboost 21 voor mannen

   

Gewicht: 340 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm (hiel: 30,5 mm, voorvoet: 20,5 mm)

De Adidas Ultra Boost is een populaire loopschoen van Adidas die het levenslicht zag in 2000. Deze neutrale allround schoen is ideaal voor je dagelijkse looptochten mee af te werken dankzij de perfecte balans tussen goeie demping, energieteruggave en responsiviteit.
Het bovenwerk is geproduceerd uit Adidas Primeknit materiaal. Daardoor ervaar je een sokachtig gevoel en sluit de schoen naadloos aan. De garen in het bovenwerk bestaat uit minstens 50% geüpcycled plastic afval. Dit is afval die, nog voor ze de stranden, kuststroken en oceanen kunnen vervuilen, werden onderschept. De overige 50% is vervaardigd uit gerecycled polyester.
De Boost middenzool, die bestaan uit honderden samengesmolten Boost-capsulles, zorgt niet alleen voor eindeloze energie maar ook voor een responsieve demping bij bijvoorbeeld een haklanding. De strategische geplaatste groeven van de Continental™ Rubber slijtzool zorgen voor een zachter grondcontact tijdens de landing en een betere afwikkeling naar de voorvoet. Het duurzame materiaal biedt veel grip en tractie op zowel droge als natte wegdek.

Adidas Solarglide 6 heren

Foto van zijkant van de loopschoen Adidas Solarglide 6

        j

Gewicht: 274 gram
Offset: 10 mm (hiel: 35 mm, voorvoet: 25 mm)

Adidas Solarglide 6 dames

Foto van zijkant van de loopschoen Adidas Solarglide 6

   

Gewicht: 336 gram
Offset: 10 mm (hiel: 30 mm, voorvoet: 20 mm)

Adidas Solarglide 5 heren

Foto van zijkant van de loopschoen Adidas Solarglide 5

           

Gewicht: 335 gram
Offset: 10 mm (hiel: 36 mm, voorvoet: 26 mm)

Adidas Solarglide 5 dames

Foto van zijkant van de loopschoen Adidas Solarglide 5

       

Gewicht: 335 gram
Offset: 10 mm (hiel: 36 mm, voorvoet: 26 mm)

De adidas SolarGlide 5 is een neutrale allround loopschoen met een goeie demping geschikt voor je dagelijkse looptochten.
Bij het vervaardigen van deze hardloopschoen maakt Adidas gebruik van de BOOST-middenzool technologie. Naast eigenschappen zoals duurzaamheid, flexibiliteit en dat de schoen tegen verschillende temperaturen bestand is bezit de Boost dempende eigenschappen en geeft het energie terug bij het afstoten van de voet op de grond. De geoptimaliseerde demping in de kraag en de tong van de loopschoen zorgen voor meer comfort en een sublieme instapgevoel. De hiel is ten opzichte van de 4de versie iets smaller. Daardoor sluit de hiel beter aan om meer steun te bieden.
De strategische geplaatste groeven van de Continental™ Rubber slijtzool in combinatie met de LEP 2.0 technologie, een plastic torsiesysteem, die de juiste stijfheid beidt en zorgt voor een zachter grondcontact tijdens de landing en een betere afwikkeling naar de voorvoet. Het duurzame plakkerige materiaal biedt veel grip en tractie op zowel natte als droge wegdek.
Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt van high-performance garen dat voor minimaal 50% bestaat uit geüpcycled plastic. Dat is Parley Ocean Plastic dat wordt onderschept vooraleer het de kust, stranden en zee kan vervuilen. De overige 50% is vervaardigd uit gerecycled polyester.

Adidas supernova + heren

Een foto van de zijkant van de loopschoen Adidas supernova+

       

Gewicht: 320 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

Adidas supernova+ dames

Een blik op de zijkant van de loopschoen Adidas supernova+

           

Gewicht: 279 gram (maat 38 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

De Adidas Supernova+ is een matig dempende loopschoenen voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. De schoen is geschikt voor de beginnende tot half gevorderde lopers die trainen voor hun eerste wedstrijd en een uitstekende trainingsschoen voor afstanden tot 10 kilometer.
De Hybride middenzool verdeelt de impact van de landing van je voeten op de grond gelijkmatig en zorgt voor een veerkrachtige gevoel bij het afstoten van je voet op de grond. Daardoor voelen deze hardloopschoenen licht aan.
De plus in de naam verwijst naar een 2-tal upgrades. Zo is er in de voorvoet Boost aangebracht zodat vooral de voorvoetlopers kunnen genieten van een zachte responsieve voetlanding waardoor je een vooruitstuwende krachtige beweging van de voeten wordt ervaren. Ook ter hoogte van de hiel werd deze technologie aangebracht. Daarnaast zijn er reflecterende elementen aangebracht aan de hiel en aan de zijkanten van de schoen in de vorm van 3-Stripes.
Dankzij het technisch geweven Primegreen Mesh-bovenwerk is er een verbeterde ventilatie in belangrijke zweetzones. De strategische geplaatste overlays zorgen voor goede balans tussen flexibiliteit en stabiliteit.
Ook dit type van loopschoenen is vervaardigd uit minimaal 50% geüpcycled plastic en 50% gerecycled polyester.

Adidas Supernova 2 Heren

Een foto van de Adidas Supernova 2 loopschoen voor mannen

   

Gewicht: 275 gram
Offset: 9 mm (voorvoet: 16 mm, hak: 25 mm)

Adidas Supernova 2 Dames

Een blik op de zijkant van de Adidas Supernova 2 loopschoenen voor vrouwen

       

Gewicht: 245 gram
Offset: 9 mm (voorvoet: 16 mm, hak: 25 mm)

De Adidas Supernova 2 zijn neutrale, allround en betaalbare loopschoenen. De matig dempende hardloopschoenen is een ideale keuze voor de beginnende hardloper die op zoek is naar een goede en betaalbare loopschoen.
In de middenzool is er responsieve BOOST in combinatie met EVA aangebracht die niet alleen de voetlanding ondersteunt maar duwt je voeten vooruit door de veerkrachtige voorvoetdemping. Het milieuvriendelijke mesh-bovenwerk houden je voeten comfortabel met flex- en ventilatiezones die op strategische plaatsen werden aangebracht. De gebruikte materialen hebben het Primegreen label wat betekent dat ze voor ten minste 50% bestaan uit verschillende gerecyclede materialen. De buitenkant van de zool is vervaardigd van duurzaam rubber waardoor hij gripvast is op zowel droge als natte wegen.
Het verschil van de Adidas Supernova 2 met de Adidas Supernova is een verbeterde duurzaamheid en schoentechnologie. Ook heeft de vrouwelijke versie een 12% lagere CO2-voetafdruk en de mannelijke versie 10%, vergeleken met de originele Adidas Supernova die je hieronder kunt vinden.

Adidas supernova heren       

Gewicht: 320 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

Adidas supernova dames

Een foto van de zijkant van de hardloopschoen Adidas supernova

               

Gewicht: 279 gram (maat 38 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

Adidas adizero adios 8 heren

Een blik op de zijkant van de Adidas adizero adios 8 voor mannen

   

Gewicht: 207 gram
Offset: 9 mm (hiel: 29mm / voorvoet: 20mm)

Adidas adizero adios 8 dames

Een blik op de Adidas Adizero Adios 8 voor vrouwen

   

Gewicht: 178 gram
Offset: 8 mm (hak: 27mm / voorvoet: 19mm)

Adidas adizero adios 7 heren

Een blik op de zijkant van de Adidas adizero adios 7 voor mannen

           

Gewicht: 217 gram (maat 43)
Offset: 8 mm (hiel: 27mm / voorvoet: 19mm)

Adidas Adizero Adios 7 dames

Een blik op de Adidas Adizero Adios 7 voor vrouwen

           

Gewicht: 215 gram (maat 42,5)
Offset: 8 mm (hak: 27mm / voorvoet: 19mm)

De Adidas Adizero Adios 7 zijn wedstrijdschoenen voor lopers met een neutrale afwikkeling. Deze lichtgewicht schoenen zijn een uitstekende keuze voor het verbreken van je persoonlijke besttijd op afstanden vanaf 5km tot een marathon.
De gemiddelde tot matige maar veerkrachtige demping in de 2-laags middenzool wordt bekomen door de combinatie van superlichte Lightstrike-EVA demping en veerkrachtige Lightstrike Pro. De loper ervaart een trampoline effect bij het afstoten van de voet op de grond dankzij de uitstekende eigenschappen van de responsieve Lightstrike Pro technologie. De Torsion Rod zorgt voor een soepele overgang en afrol van de achtervoet tot de voorvoet waardoor de krachtoverbrenging bij iedere stap wordt vergroot.
De flexibele constructie met strategische ondersteunende geplaatste panelen van mesh in het bovenwerk bezitten ademende en lichtgewichte eigenschappen. De strategische geplaatste groeven in combinatie met het hoogwaardige Continental™ Rubber zorgen voor uitstekende grip en tractie met het wegdek.
Deze lichte wedstrijdschoenen bezit het Primegreen duurzaamheidslabel. Dit betekent dat de Adizero Adios 7 is gemaakt uit minstens 50% gerecyclede componenten waardoor het een oplossing biedt voor het verminderen van het plastic afval.

Adidas Adistar 2 voor heren

Een uitzicht op de zijkant van de Adidas Adistar 2 loopschoen voor mannen

           

Gewicht: 319 gram (hak: 33 mm, voorvoet: 27 mm, schoenmaat: 42 2/3)
Offset: 6 mm

Adidas Adistar 2 voor dames

Een uitzicht op de zijkant van de Adidas Adistar 2 loopschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 270 gram
Offset: 6 mm (hak: 33 mm, voorvoet: 27 mm, schoenmaat: 38 2/3)

De Adidas Adistar 2 is een neutrale allround hardloopschoen geschikt voor je dagelijkse looptochten.
De gemiddelde tot goeie demping wordt bekomen door gebruik te maken van de repetitor -en repetitor+ schuimtechnologie in de zool die zachte maar veerkrachtige eigenschappen bezit bij het landen en afstoten van je voeten op de grond.
De stabiele ondersteuning bestaat uit een volledig geïntegreerde interne ondersteuningskooi die de voeten aangenaam omsluit bij het strikken van de veters. De ondersteuning wordt ook bevorderd door het textiel dat op strategische plaatsen in het bovenwerk is opgevuld in combinatie met de gewatteerde niet geplooide tong. De soepele en samenhangende afrol wordt bekomen door een lichte bolling in de zool. De duurzame Continental buitenzool met groeven bezorgt de hardloper op alle terreinen een voortreffelijke grip.
De lage hieldrop van 6mm maakt de adidas loopschoen heel geschikt voor hardlopers die landen op hun voorvoet. Het hoge gewicht van 319 gram is echter het grootste nadeel van deze trainingsschoen. Als je enkele 10 tallen euro's meer uitgeeft, vind je een vergelijkbare loopschoen met een iets lager gewicht.
Ook de Adistar 2 is vervaardigd uit minstens 50% geüpcycled plastic afval en 50% uit gerecycled polyester. De repetitor+ fabriceert Adidas uit 15% gerecyclede materialen.

Adidas Supernova COLD.RDY dames

Een blik op de zijkant van de loopschoen Adidas Supernova COLD.RDY

   

Gewicht: 279 gram (maat 38 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

Adidas Supernova COLD.RDY heren

Een foto van de zijkant van de loopschoen Adidas Supernova COLD.RDY

   

Gewicht: 320 gram (maat 42 2/3)
Offset: 10 mm (voorvoet: 22 mm, hak: 32 mm)

Adidas Adizero Adios 6 heren

Foto van de Adidas Adizero Adios loopschoenen voor mannen

   

Gewicht: 231 gram
Offset: 8 mm

Adidas Adizero Adios 6 dames

foto van de Adidas Adizero Adios 6 loopschoenen voor vrouwen

       

Gewicht: 231 gram
Offset: 8 mm

© Renzo Vanhoorelbeke