Koop de beste On Running loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Mizuno New Balance Nike On Puma Reebok Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - On Running -
Koop de beste On Running loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen
On Running Cloudflyer heren   

Gewicht: 280 gram
Offset: 9 mm

On Running Cloudflyer dames

Een zicht op zijkant van de hardloopschoen On Running Cloudflyer

       

Gewicht: 210 gram
Offset: 9 mm

De On Cloudflyer is een neutrale hardloopschoen die geschikt is voor korte en lange afstanden met een maximale demping en excellente ondersteuning.
Deze loopschoen heeft de zachtste flap of tong, stukje textiel dat achter de veters zit, van alle On Running schoenen met enkele grootste Cloud-elementen. De ongeëvenaarde demping bekomt men dankzij de Helion™ Superfoam technologie. De Cloudtec met de mulidirectionele demping met aan de onderkant van de zool grote clouds dragen ook bij aan de superieure demping ongeacht op welk deel van je voet ook landt. De Speedboard® technologie zorgt bij het landen voor een veerkrachtige voorwaartse beweging die je sneller doet lopen met dezelfde inspanning.
Met de 3D-gevormde hiel en een bredere buitenzool draait het allemaal om goeie ondersteuning en aangenaam comfort. Het vederlichte Engineered Mesh-bovenwerk met de band rondom de middenvoet omsluit de hele voet zonder te knellen. Het rubber op de buitenkant van de zool zorgt voor een optimaal grip bij zowel droog als nat wegdek.
Door de gemiddeld hoge heeldrop van 9mm is deze loopschoen minder geschikt tijdens loopwedstrijden. Daarvoor kan je beter de On Cloudstratus met een vergelijkbare demping kopen of een lichter en minder dempende loopschoen.

On Running Cloudstratus heren       

Gewicht: 305 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloudstratus dames       

Gewicht: 248 gram
Offset: 6 mm

De On Cloudstratus is een neutrale hardloopschoen met een maximale maar responsieve demping. De dubbele laag Helion™-verrijkte CloudTec® technologie draagt bij tot een meer verticale en horizontale demping. De Speedboard® technologie in combinatie met de CloudTec® dragen bij aan de ondersteuning, duurzaamheid en explosiviteit bij het afstoten van de voeten op de grond. Het dynamische en duurzame bovenwerk bestaat uit 75% gerecycled polyester dat de breed passende voorvoet comfortabel omsluit voor een stevige pasvorm. Dit in combinatie met de verbeterde vastheid van de hiel stimuleren de natuurlijke bewegingen. Het rubber op de buitenkant van de zool zorgt voor een optimaal grip bij zowel droog als nat wegdek. Deze loopschoen is dan ook geschikt voor je dagelijkse lange looptochten vanaf 5 kilometer tot de marathon voor lopers met brede of bredere voeten.

On Running Cloud X Heren   

Gewicht: 240 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud X dames   

Gewicht: 200 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud Monster Heren       

Gewicht: 275 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud Monster Dames       

Gewicht: 230 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud Heren   

Gewicht: 230 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud dames   

Gewicht: 183 gram
Offset: 6 mm

On Running Waterproof heren   

Gewicht: 250 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloud Waterproof W dames   

Gewicht: 216 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloudflow 3 M Heren

Een uitzicht op de zijkant van de hardloopschoen On Running Cloudflow 3 M

   

Gewicht: 238 gram
Offset: 6 mm

On Running Cloudflow 3 W dames

Een kijk op de zijkant van de On Cloudflow 3 loopschoen voor vrouwen

       

Gewicht: 198 gram
Offset: 6 mm (hak: 22 mm, voorvoet: 16mm)

On Running Cloudswift Heren   

Gewicht: 282 gram
Offset: 6 mm

© Renzo Vanhoorelbeke