Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - On Running - On Cloudstratus
Waarom On Cloudstratus Loopschoen kopen?

Wat is de On Cloudstratus?

Voor wie zijn de On Cloudstratus loopschoenen geschikt?

Welke technologie zit in de On Cloudstratus?

Voordelen

Nadelen

De On Cloudstratus 5 hardloopschoen review

On Running Cloudstratus heren
On Running Cloudstratus dames

Als u op zoek bent naar een uitstekend paar loopschoenen voor lange looptochten, dan kan dan de On Cloudstratus de ideale keuze zijn. We nemen je mee door, alle gedetailleerde informatie over deze hardloopschoen van dit merk uit Zwitserland. Zo kun je zelf beslissen of dit de beste hardloopschoen voor jou is!

Wat is de On Cloudstratus?

De On Cloudstratus heeft een unieke vloerprofiel constructie en een speciaal ontworpen hielkap. Dit vermindert het risico op blessures aan de knie en enkel, zorgt ervoor dat je minder snel blaren krijgt en verhoogt de stabiliteit van je lichaam tijdens het hardlopen.

Door deze speciale constructie in combinatie met unieke vetersysteem is de On Cloudstratus schoen geschikt voor mensen met brede voeten, hoge bogen, een platte pasvorm en lage bogen. De schoen is verkrijgbaar in veel kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een stijl kunt vinden die perfect bij u past. De On Cloudstratus is uitgerust met Cloudflow Technology. Deze technologie maakt de schoen super comfortabel, het past zich aan je voet aan en geeft de voet een zacht gevoel. De buitenzool van de On Cloudstratus is gemaakt van carbon rubber en de binnenzool is gemaakt van een zacht, stabiel Zwitsers materiaal. Dit maakt de schoen uiterst flexibel en stevig. Ook zit er een speciale hielkap in de On Cloudstratus die ontworpen is om de kans op knie- en enkelblessures te verkleinen. Deze hielkap is er ook verantwoordelijk voor dat de On Cloudstratus schoen een hoogwaardige pasvorm heeft.

De On Cloudstratus maakt gebruik van een geïnjecteerde zool die zeer zacht en flexibel is, wat helpt om vermoeidheid van de voet te verminderen. De zool maakt ook gebruik van een Carbon Rubber buitenzool die slipbestendig is, maar die ook een beetje warm aan de voeten kan worden bij warmer weer. De buitenzool heeft een goede tractie, maar is niet geschikt voor het beklimmen van steile bergen. Het schuim van de tussenzool is zacht en comfortabel, maar biedt niet veel steun. De buitenzool van de schoen is gemaakt van geïnjecteerd rubber.

Voor wie zijn de On Cloudstratus loopschoenen geschikt?

De On Cloudstratus is een neutrale schoen voor lopers met een brede voeten die maximale demping, comfort en een goede stabiliteit bij de lange, rustige runs op vaste ondergrond wilt. Dankzij de vaste hielkap met extra ondersteuning aan de binnenkant en de brede zool die een stabiele basis onder de voet biedt, kan de loper met milde tot matige pronatie er ook gemakkelijk in hardlopen. Door deze goede stabiele ondersteuning zijn deze schoenen ook geschikt voor de wat zwaardere hardlopers.

Welke technologie zit in de On Cloudstratus?

- Double CloudTec®: CloudTec® is de eerste technologie dat alleen demping biedt tijdens de landingsfase wanneer je het uiteraard echt nodig hebt. De Double CloudTec® zorgt voor een maximale demping dankzij de twee lagen Helion™-verrijkte CloudTec® die op zijn beurt ook zorgt voor meer verticale en horizontale demping.
- Helion™ superfoam: Helion is een schuimdemping die door gebruikt te maken van geavanceerde productiemethoden de stijvere schuimelementen doet versmelten met de zachtere secties. Helion is licht in gewicht maar groot in energieteruggave, beschermend en responsief. Het is ook bestand tegen temperatuurschommelingen.
- Speedboard®: deze technologie grijpt elke stap van je run aan en werkt synchroon met de Cloudtec®- buitenzool. Elke keer dat je voet de ondergrond raakt, worden de Cloud-elementen samengedrukt om de landing te verzachten. Tegelijkertijd buigt het Speedboard®, geladen met energie van de impact, zoals een boogschutter een boog aanspant.
Leuk om weten is dat circa 75% van het polyester is gerecycled die wordt gebruikt in het duurzame en dynamische bovenwerk.

Voordelen

- Dankzij de speciale constructie van de schoen in combinatie met unieke vetersysteem is deze schoen geschikt voor alle type voeten.
- Door de maximale demping vangt je lichaam de schokken op zodat je knieën, enkels en kuiten minder kans maken op een blessure.
- Door de extra demping voorkomt de On Cloudstratus dat je kuiten stijf worden.
- De speciale constructie van de voet vermindert de kans op blaren, wat perfect is voor lange looptochten.
- De Cloudstratus verhoogt de stabiliteit tijdens het lopen.
- Dankzij een heeldrop van slechts 6mm is hij geschikt voor de lopers die op het voorvoet landen.Nadelen

- De schoen is niet geschikt voor het beklimmen van heuvels
- Met een gewicht van 305 gram is hij niet geschikt als je scherpe chrono's wilt lopen tijdens loopwedstrijden.
- Bij warme temperaturen kunnen de voeten onaangenaam warm aanvoelen

De On Cloudstratus hardloopschoen review

Als je je loopervaring wilt verbeteren, moet je zeker On Cloudstratus hardloopschoenen gebruiken. Wil je lange afstanden hardlopen en wandelen met extra comfort en minder kans op blessures? De On Cloudstratus is dan de perfecte keuze voor jou! Deze schoenen zijn geliefd bij onder andere lange afstand lopers. Dit komt omdat ze een unieke vloerprofielconstructie hebben en een speciaal ontworpen hielkap. Hierdoor is de kans op knie- en enkelblessures kleiner, heb je minder kans op blaren en vergroot je de stabiliteit van je lichaam tijdens het hardlopen!


Koop On Running Loopschoenen

Overzicht On Loopschoenen

© Renzo Vanhoorelbeke