Koop de beste Under Armour loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Under Armour -
Koop de beste Under Armour loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen
Under Armour Velociti Wind 2 heren

Een uitzicht op de zijkant van de Under Armour Velociti Wind 2 loopschoen voor vrouwen

Gewicht: 237 gram
Offset: 8 mm

Under Armour Velociti Wind 2 dames

Een kijk op de zijkant van de Under Armour Velociti Wind 2 loopschoen voor vrouwen

Gewicht: 224 gram
Offset: 8 mm

De Under Armour FLOW Velociti Wind 2 zijn allround loopschoenen voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. Dankzij hun relatief lage gewicht van 237 gram zijn ze ideaal voor sporters die graag tempo maken.
Door gebruik te maken van de UA Flow technologie, een van nature plakkerige tractie van schuim in de tussenzool, bekomt Under Armour een lichtgewicht constructie. De middenzool is dan ook in één stuk wat bevorderlijk is voor de duurzaamheid. Tevens geniet je van een responsieve demping of een demping die aanpast aan het gewicht van de loper. De UA Flow wordt eveneens ook toegepast in de extra stevige gripvaste buitenzool.
Het Licht Warp™- ademend bovenwerk beweegt mee met je voet maar zorgt er wel voor dat deze optimaal op zijn plaats blijft bij het landen op de grond. Het omsluit de voet op een comfortabele wijze.
In de loopschoenen zit een sensor die je kan verbinden met je smartphone en de Under Armour MAPMYRUN-app via een Bluetooth-sensor. Deze sensor maakt verbinding met de GPS van je telefoon. Hierdoor kun je je hardloopgegevens zoals afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, aantal gezette stappen, enz. meten. Aan de hand van deze gegevens analyseert MAPMYRUN-app en krijg je tips en informatie om jou beter te helpen hardlopen.

Under Armour Hovr Infinite 4 heren

Een uitzicht op de Under Armour Hovr Infinite 4 loopschoen voor mannen

   

Gewicht: 295 gram
Offset: 8 mm

Under Armour Hovr Infinite 4 dames

Een blik op de zijkant van de Under Armour Hovr Infinite 4 loopschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 295 gram
Offset: 8 mm

De Under Armour HOVR Infinite 4 is een allround loopschoen voor lange afstanden geschikt voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. In vergelijking met de vorige versie is het bovenwerk vereenvoudigd, de UA HOVR™-demping omgekeerd en de zool aangepast.
Het speciale ontworpen mesh bovenwerk is extreem licht en ventilerend zodat je voeten koel blijven ook tijdens warme zomerdagen. De mesh zorgt voor een gerichte ondersteuning door een optimaal omsloten gevoel van de voeten te creëren zonder te knellen.
UA HOVR™-demping vermindert de impact van je lichaam bij het landen met je voeten op de grond. Dankzij de responsieve eigenschappen van de demping in de zool geeft deze technologie je een vooruitstuwende beweging bij het afstoten van je voeten op de grond.
Koolstofrubberen pods onder de hiel zorgen voor meer grip en duurzaamheid op de afstootzones met een hoge impact. De strategisch geplaatste, diepe flex-groeven zorgen voor de juiste flexibiliteit op de belangrijke punten.
In de hardloopschoenen zit een sensor die je kan connecteren met je smartphone en de Under Armour MAPMYRUN-app via een Bluetooth-sensor. Deze sensor maakt verbinding met de GPS-funtie van je telefoon. Hierdoor kun je je loopgegevens zoals afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, aantal gezette stappen, enz. meten. Aan de hand van deze data analyseert MAPMYRUN-app en krijg je tips en info om jou beter te helpen hardlopen.

Under Armour Hovr Infinite 3 heren

Een uitzicht op de Under Armour Hovr Infinite 3 loopschoen voor mannen

   

Gewicht: 303 gram
Offset: 8 mm

Under Armour Hovr Infinite 3 dames

Een blik op de zijkant van de Under Armour Hovr Infinite 3 loopschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 244 gram
Offset: 8 mm

Under Armour HOVR Sonic 5 heren

Een blik op de voor en zijkant van Under Armour HOVR Sonic 5 loopschoen voor mannen

       

Gewicht: 281 gram
Offset: 8 mm

Under Armour HOVR Sonic 5 dames

Een blik op de Under Armour HOVR Sonic 5 loopschoen voor vrouwen

Gewicht: 253 gram
Offset: 8 mm

Under Armour HOVR Sonic 5 is een goed dempende neutrale loopschoenen geschikt voor lopers die houden lange afstanden.
Door gebruik te maken van de zachte UA HOVR™-demping ervaar je een makkelijkere afstoot van je voeten op het terrein in de vorm van een vooruitstuwende beweging. Het geïnjecteerd rubber die is aangebracht in de voorvoet zorgt voor deze veerkrachtige afstoot. Zo wordt de beleving en comfort van de gebruiker vergroot mede dankzij de voorgevormde EVA-inlegzool.
Het bovenwerk is vervaardigd van speciaal spacermateriaal met een minimalistisch design voor stevigheid, ventilatie en een aangename omsluiting met licht gevoel. De stabiele ondersteuning wordt bevorderd door het TPU-hakstuk aan de buitenzijde.
In de Sonic 5 loopschoenen zit een sensor die je kan verbinden met je smartphone en de Under Armour MAPMYRUN-app via een Bluetooth-sensor. Deze sensor maakt connectie met de GPS-funtie van je telefoon. Hierdoor kun je je hardloopgegevens zoals afgelegde afstand, gemiddelde snelheid, aantal gezette stappen, enz. meten. Aan de hand van deze gegevens analyseert MAPMYRUN-app en krijg je advies en informatie om jou beter te helpen lopen.

Under Armour HOVR Machina 3 heren

Een kijk op de Under Armour HOVR Machina 3 loopschoen voor mannen

Gewicht: 301 gram
Offset: 8 mm

© Renzo Vanhoorelbeke