Koop de beste Hoka loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Hoka -
Koop de beste Hoka One One loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen
Hoka One One Bondi 8 heren
Hoka One One Bondi 8 dames

Het verschil tussen de Hoka Bondi 8 loopschoen ten opzichte van de Hoka Bondi 7 is de zachtere en lichtere EVA schuimsamenstellingen die in de middenzool zijn verwerkt. Daardoor ervaar je een zachtere landing maar geniet je van dezelfde veerkracht bij het afstoten van je voeten op het terrein. Een andere belangrijke upgrade is de verlengde hielconstructie. Deze draagt bij tot een soepelere afwikkeling van de voet waardoor je niet gevoel krijgt dat deze uitstekend dempende loopschoen meer dan 300 gram weegt. Door gebruik te maken van een zachtere stof in de tong die niet drukt op de wreef wordt een aangenamere pasvorm bekomen. Het gewicht van de Bondi 8 loopschoen voor heren met een gemiddelde voetgrootte weegt 3 gram meer dan de vorige versie.

Hoka One One Bondi 7 heren

Foto zijkant van Hoka Bondi 7 loopschoen voor mannen

           

Gewicht: 303 gram
Offset: 4 mm

Hoka One One Bondi 7 dames

Een kijk op de Hoka One One Bondi 7 loopschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 252 gram
Offset: 4 mm

De populaire Hoka Bondi 7 is de meest dempende loopschoen in het assortiment van dit Frans sportmerk. Deze neutrale hardloopschoen is een ideale keuze bij het uitvoeren van rustige duurlopen of hersteltrainingen.
De nauwsluitende, ondersteunende pasvorm met de interne gewatteerde hielkap vergroot het instapcomfort en heeft een mooie omsluiting met de hiel. De circa 30mm EVA-middenzool, vervaardigd uit ultrazacht geheugenschuim, biedt zeer veel demping die voor een zacht loopgevoel zorgt. Dankzij een offset van slechts 4mm en de vernieuwde Early Stage Meta-Rocker stimuleert deze technologie een makkelijke afwikkeling van middenvoet naar voorvoet. Deze loopschoen is dan ook ideaal voor atleten die tijdens training op hun voor- of middenvoet landen. Maar ook hardlopers die landen op de hak hebben veel baat bij het aanschaffen van deze loopschoen dankzij de soepele afwikkeling door het schuin aflopend ontwerp.

Hoka One One Bondi X heren
Hoka One One Bondi X dames

een uitzicht van de zijkant van de Hoka One One Bondi X voor vrouwen

       

Gewicht: 257 gram
Offset: 5 mm

De Hoka Bondi X is een neutrale loopschoen met maximale demping.
Het verschil tussen de Hoka Bondi X met de goedkopere Hoka Bondi 7 is dat de EVA tussenzool van de Bondi X een koolstofplaat bezit die voorkomt dat hij gaat doorbuigen wat de Bondi 7 niet heeft. Naast de middenzool heeft de Bondi X ook een carbonplaat die iets stijver is en minder natuurlijk aanvoelt maar wel ontworpen is om bij iedere stap de energie zo efficiënt mogelijk te benutten. De stabiliteit van de duurdere Hoka Bondi X is beter door de bredere middenzool die uitloopt en comfortabel aanvoelt. Daardoor speelt de Bondi X in op alle wensen en behoeftes van de minder technische hardlopers. Het bovenwerk van de Bondi X is vervaardigd van hotmelt TPU-garen dat zorgt voor een licht en ventilerend gevoel. Er is ook een miniem verschil van 1mm in de offset. De Bondi X heeft namelijk een heeldrop van 5mm terwijl de Bondi 7 een offset van 4mm bezit.
Wanneer je op zoek bent naar een loopschoen met veel demping voor je dagelijkse runs die tegelijkertijd ook vlug aanvoelt dan is de Hoka Bondi X een ideale keuze.

Hoka One One Kawana heren

Een blik op de Hoka Kawana loopschoenen voor mannen

Gewicht: 288 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Kawana dames

Een blik op de zijkant van de Hoka One One Kawana voor vrouwen

   

Gewicht: 236 gram
Offset: 5 mm

De Hoka Kawana neutrale loopschoen ontleent zijn naam aan het populaire Australische strand aan de Sunshine Coast.
Deze gemiddeld dempende hardloopschoen is uitgerust met een nieuwe type van tussenzool, de dynamische CMEVA-middenzool. Deze zool is in compressie gegoten en is een verbeterde versie van de EVA-middenzool. Het kwaliteit van het ontwerp met aandacht voor de details zijn de belangrijkste voordelen ten opzichte van EVA. De dynamische nieuwe foam zorgt voor een goede vering dankzij de vroege Meta-Rocker-variant en een ongelooflijk licht en luchtig gevoel tijdens je looptocht.
Een comfortabele beleving tijdens het hardlopen wordt bekomen dankzij de aangepaste schokdempende hielaanzet met SwallowTail™-ontwerp. Deze creëert de afgeschuinde hiel van de Hoka Kawana een vlakker, breder oppervlak voor een soepeler hielcontact. De anatomische achilles constructie ondersteunen je voeten gedurende de volledige looptocht. Durabrasion Rubber van de zool geeft u een betrouwbare balans van prestaties en duurzaamheid. Het met stoffen ingeweven motieven in het mesh-bovenwerk omsluit de voeten op een aangename wijze. Het biedt naast steun en stabiliteit, ook een hoog ventilerend vermogen.

Hoka One One Mach 6 heren

Een blik op de Hoka Mach 6 heren loopschoenen

   

Gewicht: 232 gram
Offset: 5 mm (hiel: 29mm, voorvoet: 24mm)

Hoka One One Mach 6 dames

Een zicht op de Hoka Mach 6 loopschoen voor vrouwen

Gewicht: 189 gram
Offset: 5 mm (hiel: 27mm, voorvoet: 22mm)

Hoka One One Mach 5 heren

Een kijk op de Hoka Mach 5 heren loopschoenen

           

Gewicht: 232 gram
Offset: 5 mm (hiel: 29mm, voorvoet: 24mm)

Hoka One One Mach 5 dames

Een zicht op de Hoka Mach 5 loopschoen voor vrouwen

           

Gewicht: 189 gram
Offset: 5 mm (hiel: 27mm, voorvoet: 22mm)

De Hoka One One Mach 5 zijn neutrale loopschoenen met een vegan vriendelijk ontwerp.
De Hoka Mach 5 bezit ten opzichte van de Hoka Mach 4 meer responsiever foam door gebruik te maken van de Profly+ technologie in de middenzool. Daardoor zijn de loopschoenen met een gemiddelde demping responsiever zodat je bij het afstoten van je voeten op de grond een iets krachtiger voortstuwende beweging zal ervaren. Het enkellaags jacquard ontworpen ventilerend mesh bovenwerk is lichter in vergelijking met de Mach 4. Vandaar dat het gewicht van de Mach 5 met de Mach 4 gelijk is gebleven.
De rubberen EVA-loopzool met de strategisch geplaatste groeven zorgt voor voldoende grip bij het landen van je voeten op elk type terrein. De platliggende tongconstructie in combinatie met de knikvormige hielkraag constructie en de zachte EVA-inlegzool verbeteren de pasvorm waardoor je voeten een comfortabel gevoel ervaren. Met een gewicht van 232 gram en een heeldrop van 5 mm is deze veelzijdige loopschoen van Hoka geschikt voor het afwerken van lange duurtrainingen, intervaltrainingen en lopen van wedstrijden op de weg.

Hoka One One Mach 4 heren
Hoka One One Mach 4 dames

Een zicht op de Hoka Mach 4 loopschoen voor vrouwen

Gewicht: 232 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Arahi 7 mannen

Een kijk op de zijkant van de Hoka One One Arahi 7 voor heren

       

Gewicht: 282 gram
Offset: 5 mm
Voor hardlopers met overpronatie

Hoka One One Arahi 7 dames

Een blik op de zijkanten van de Hoka Arahi 7 voor vrouwen

   

Gewicht: 228 gram
Offset: 5 mm
Voor hardloopsters met overpronatie
Hoka One One Arahi 6 mannen

Een kijk op de Hoka Arahi 6 voor heren

               

Gewicht: 269 gram
Offset: 5 mm
Voor hardlopers met overpronatie

Hoka One One Arahi 6 dames

Een kijk op de Hoka Arahi 6 voor vrouwen

               

Gewicht: 216 gram
Offset: 5 mm
Voor hardloopsters met overpronatie

De HOKA Arahi 6 is een lichte stabiliteitsschoen geschikt voor lopers met overpronatie. De voortreffelijke demping wordt bekomen door gebruik te maken van CMEVA-schuim in de dikke tussenzool in combinatie met de J-Frame technologie. Het is uitgebalanceerd schuim dat tijdens je looptocht zorgt voor een vleugje veerkracht.
De strategisch geplaatst veganvriendelijk rubber, in de voorvoet en hiel, dragen bij tot de duurzaamheid van de buitenzool. Dankzij de J-Frame technologie toe te passen bekomt Hoka de stabiliteit in deze antipronatieschoen. Het is een J-vormige haak van steviger schuim die zich om de hiel wikkelt en het midden van de schoen bekleedt.
Dankzij de Meta-Rocker constructie bekomt Hoka een natuurlijke afrol van de voet met de nodige veerkracht dat de loper vooruit stuwt tijdens de afstoot van de voet op het terrein. Zo geniet je van een soepele rit.
De voering van het airmesh bovenwerk is vervaardigd van gerecyclede materialen.
De zachte grotere tong in combinatie met de verlengde hielriem dragen bij tot het instapcomfort. De pluche Ortholite®-inlegzool dragen bij tot het comfort van je voeten in de schoen.
De kenmerkende lage offset, waar Hoka bekend voor staat, van 5 mm maken deze hardloopschoenen geschikt voor lopers die landen op hun voorvoet.

Hoka One One Torrent 3 heren Trailschoenen
Hoka One One Torrent 3 dames Trailschoenen
Hoka One One Torrent 2 heren Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Torrent 2 trailrunschoen voor mannen

       

Gewicht: 264 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Torrent 2 Dames Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Torrent 2 trailrunschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 215 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Zinal 2 Heren Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Zinal 2 trailrunschoen voor mannen

Gewicht: 227 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Zinal 2 Dames Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Zinal 2 trailrunschoen voor mannen

Gewicht: 189 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Zinal Heren Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Zinal trailrunschoen voor mannen

   

Gewicht: 241 gram
Offset: 5 mm

Hoka One One Zinal Dames Trailschoenen

Een foto van de zijkant van de Hoka Zinal trailrunschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 196 gram
Offset: 5 mm

© Renzo Vanhoorelbeke