Koop de beste Overpronatie loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Overpronatie loopschoenen -
Koop de beste Overpronatie loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen
Mizuno
Mizuno Wave Horizon 6 Heren

Een blik op de zijkanten van de Mizuno Wave Horizon 6 loopschoenen voor mannen

       

Gewicht: 325 gram
Offset: 8 mm
Antipronatieschoen

Mizuno Wave Horizon 6 Dames

Een blik op de zijkanten van de Mizuno Wave Horizon 6 loopschoenen voor vrouwen

           

Gewicht: 325 gram
Offset: 8 mm
Voor lopers met Overpronatie

De Mizuno Wave Horizon 6 is een allround loopschoen voor de overpronerende hardloper met een voortreffelijke demping. De goeie demping in de tussenzool wordt bekomen door gebruik te maken van de Mizuno Enerzy Core technologie in combinatie met Energy. De Enerzy Core is het meest veerkrachtige en zachtste materiaal dat Mizuno ooit heeft vervaardigd en is een upgrade van de Energy die eveneens verwerkt zit in de middenzool. Zo ervaart de loper bij het afstoten van de voeten op het oppervlak een vooruitstuwende beweging die je een comfortabeler gevoel bezorgen.
Het gladde rekbare geweven materiaal langs de zijkanten van het bovenwerk bezorgt de overpronerende hardloper een aangenaam maar stabiel gevoel.
De strategisch geplaatste groeven aan de buitenkant van de G3-zool bevordert de tractie en grip op het terrein bij zowel droge als natte weersomstandigheden.
Met een relatief hoge gewicht van ongeveer 325 gram voor de gemiddelde schoenmaat bij de heren is dit een ideale Mizuno loopschoen voor afstanden tot de marathon voor de recreatieve antipronerende hardloper.

Asics
Asics Gel-Kayano 30 Heren

Een blik op de zijkant van de Asics Gel Kayano 30 loopschoen voor heren

                       

Gewicht: 303 gram (Amerikaanse maat: 9 - Europese maat: 42,5)
Offset: 10 mm (hiel: 40 mm, voorvoet: 30 mm)
Antipronatieschoen

Asics Gel Kayano 30 Dames

blik op de zijkant van de loopschoenen van Asics Gel Kayano 30 voor vrouwen

                   

Gewicht: 263 gram (Amerikaanse maat: 8 - Europese maat: 40)
Offset: 10 mm (hiel: 39 mm, voorvoet: 29 mm)
Voor lopers met Overpronatie

Asics Gel-Kayano 29 Heren

Een blik op de zijkant van de Asics Gel Kayano 28 loopschoen voor heren

                       

Gewicht: 299 gram
Offset: 10 mm (hiel: 25 mm, voorvoet: 15 mm)
Antipronatieschoen

Asics Gel Kayano 29 Dames

blik op de zijkant van de loopschoenen van Asics Gel Kayano voor vrouwen

                   

Gewicht: 270 gram
Offset: 10 mm (hiel: 24 mm, voorvoet: 14 mm)
Voor lopers met Overpronatie

De Asics Gel Kayano 29 is een goed dempende overpronatie loopschoen geschikt voor je dagelijkse looptrainingen op harde en zachte ondergrond.
Er zijn heel wat verschillen tussen de Asics Gel Kayano 29 met de Asics Gel Kayano 28. Zo bezit de Kayano 29 een lichtere en duurzamere tussenzool, een betere stabiliteit, een verbeterde demping en een comfortabeler bovenwerk.
Door gebruik te maken van de LITETRUSS™-technologie, die de beste kwaliteiten van de Trusstic- en Dynamic Duomax technologie combineert, wordt overpronatie voorkomen. De enkel en knie worden gestabiliseerd door het verstevigde blok aan de binnenkant van de schoen. Zo wordt de voet stabiel gehouden tijdens de afwikkeling van de voet.
De Flytefoam™ Blast demping in de GEL-KAYANO™ 29 werd vervangen door Fytefoam Blast™ plus, waardoor de tussenzool 19% lichter is ten opzichte van de vorige versie. Daardoor ervaart de hardloper, mede dankzij de Gel-technologie, bij het landen een nog zachter, flexibeler gevoel over de hele lengte van de voet. Tevens is de rebound onder de vorm van een voorwaartse beweging bij het afstoten van de voet op de grond vergroot.
In de 29ste versie werd het Engineerded Mesh Upper bovenwerk vervangen door het Engineered Knit Upper. Zo geniet je van een comfortabeler bovenwerk dat zich aanpast aan de natuurlijke vorm van je voet en dat meebeweegt tijdens het hardlopen ongeacht je loopstijl.
Asics ontwierp voor het eerst in de Kayano reeks de inlegzool en bovenwerk met gerecyclede materialen. Ook werd het productieproces van de inlegzool aangepast zodat er minder water wordt verbruikt en een verminderde koolstofuitstoot wordt gerealiseerd.
Verder blijft je, met de Gel Kayano 29, genieten van Ortholite X-55 voering in de hiel die zorgt voor een beter instapcomfort en comfortabel gevoel. Ook geniet je van uitstekende grip en slijtvastheid door het AHARPLUS-rubber in de buitenzool.

Asics Gel-Kayano 28 Heren

Een blik op de zijkant van de Asics Gel Kayano 28 loopschoen voor heren

                   

Gewicht: 308 gram
Offset: 10 mm (hiel: 23 mm, voorvoet: 13 mm)
Voor lopers met Overpronatie

Asics Gel Kayano 28 Dames

blik op de zijkant van de loopschoenen van Asics Gel Kayano voor vrouwen

           

Gewicht: 258 gram
Offset: 13 mm (hiel: 25 mm, voorvoet: 12 mm)
Voor lopers met Overpronatie

De Asics Gel Kayano 28 is een goed dempende overpronerende loopschoen geschikt voor je dagelijkse looptochten op harde en zachte ondergrond.
Deze luxe stabiliteitsschoenen bieden comfortabele demping en ondersteuning, mede door de externe hielkap, waardoor er een efficiënter looppatroon wordt ontwikkeld tijdens het lopen dankzij de Trusstic-technologie. De Ortholite X-55 voering in de hiel zorgt een makkelijker instapcomfort en omsloten gevoel.
De Dynamic Duomax-technologie voorkomt het overmatig kantelen van de voet ofwel overproneren van de voeten op momenten waarop dit niet moet.
Net zoals bij de Asics Gel Nimbus zijn de schoenen uitgerust met de Gel-dempingstechnologie in de voor -en achtervoet die voor een excellente schokabsorptie zorgt. De FlyteFoam Blast-technologie zorgt dat de hardloopschoen zachter en flexibeler is en meer terugveert tijdens het afstoten van de voet op de grond. De AHAR-buitenzool die is aangebracht op strategische plaatsen zorgt voor minder vlugge slijtage. Tevens is dit een loopschoen met een speciaal vervaardigd bovenwerk die zorgt voor een betere ventilatie. Door gebruik te maken van het duurzame AHARPLUS-rubber in de slijtzool ervaar je een voortreffelijke grip op droog en nat wegdek.

Asics GT-2000 v11 heren

Foto van zijkant van de loopschoen Asics GT-2000 voor mannen

           

Gewicht: 275 gram
Offset: 8 mm
Voor hardlopers met Overpronatie

Asics GT-2000 v11 dames

Foto van zijkant van de loopschoen Asics GT-2000 voor vrouwen

           

Gewicht: 235 gram
Offset: 8 mm
Antipronatieschoen

Asics GT-2000 v10 heren

Foto van zijkant van de loopschoen Asics GT-2000 voor mannen

       

Gewicht: 280 gram
Offset: 8 mm
Voor lopers met Overpronatie

Asics GT-2000 v10 dames

Foto van zijkant van de loopschoen Asics GT-2000 voor vrouwen

       

Gewicht: 238 gram
Offset: 8 mm
Antipronatieschoen

De Asics GT 2000 versie 10 is een overpronatie loopschoen voor lopers geschikt voor verschillende afstanden.
De voortreffelijke ondersteuning wordt bekomen door gebruik te maken van de LITETRUSS™-technologie, die de beste kwaliteiten van de Trusstic- en Dynamic Duomax technologie combineert. Zo wordt de knie en enkel stabiel gehouden zodat een ideale afrol van de voet plaatsvindt.
Het speciale ontwerp van het gebreide bovenwerk en de 3D-print zorgt niet alleen voor een superlicht gevoel maar ook voor dat tikkeltje extra stabiliteit. De medium demping wordt bekomen door gebruik te maken van de Flytefoam™ in combinatie met de Gel™-technologie. Tevens geniet je van een trampoline effect bij de afstoot van je voet op de grond onder de vorm van een vooruitstuwende beweging door de propel-demping. De horizontale groeven in de voorvoet zorgen voor meer flexibiliteit over de gehele breedte van de hardloopschoen. Hierdoor wordt een soepelere afrol van je voeten met stabielere looppas verbeterd.
Het ontwerp van het gebreide bovenwerk bestaat uit 30% gerecycleerd polyester. Het productieproces van de inlegzool heeft Asics aangepast zodat het waterverbruik wordt verminderd en een lagere koolstofuitstoot wordt gerealiseerd.

Nike
Nike Air Zoom Structure 24 heren

Een kijk op de zijkant van de Nike Air Zoom Structure 24 loopschoenen

               

Gewicht: 312 gram (maat 44)
Offset: 8 mm
Voor lopers met Overpronatie

Nike Air Zoom Structure 24 dames

foto van de zijkant van de Nike Air Zoom Structure 24 voor vrouwen

           

Gewicht: 256 gram (maat 38)
Offset: 8 mm
Overpronatie hardloopschoen

De Nike Air Zoom Structure 24 is een stabiele, allround hardloopschoen voor overpronerende lopers.
De responsieve demping wordt bekomen door een zoom air unit in de voorvoet aan te brengen zodat je een voorwaartse beweging ervaart bij het afstoten van je voeten op de grond. De tussenzool van foam zorgt voor een stevig, stabiele maar soepele afrol van de voeten op het terrein.
Nike ontwikkelde het vernieuwde bovenwerk door de data te analyseren van de lopers. Het mesh bovenwerk is speciaal vervaardigd op de plekken waar je extra ondersteuning en ventilatie verwacht, waardoor je voeten aangenaam koel blijven gedurende je looptocht. De veters, die beschermd worden door de zachte tong, zorgen voor een strakke aangename pasvorm zonder dat de veters schuren. Rond de hak en enkel werd een zachtere en stevigere voering aangebracht zodat de sokken niet afzakken tijden het lopen. De voorgevormde hiel omsluit je voet stevig.
De duurzame rubberen buitenzool met groeven in de voorvoet zorgen voor de nodige flexibiliteit. De verticale groeven aan de zijkant zijn aangebracht voor de stabiliteit.

Hoka One One
Hoka One One Arahi 6 mannen

Een kijk op de Hoka Arahi 6 voor heren

               

Gewicht: 269 gram
Offset: 5 mm
Voor hardlopers met overpronatie

Hoka One One Arahi 6 dames

Een kijk op de Hoka Arahi 6 voor vrouwen

               

Gewicht: 216 gram
Offset: 5 mm
Voor hardloopsters met overpronatie

De HOKA One One Arahi 6 is een lichte stabiliteitsschoen geschikt voor overpronerende hardlopers. De goeie demping wordt bekomen door gebruik te maken van CMEVA-schuim in de dikke middenzool in combinatie met de J-Frame technologie. Het is uitgebalanceerd schuim dat tijdens je run zorgt voor een vleugje veerkracht.
De strategisch geplaatst veganvriendelijk rubber, terhoogte van de hiel en voorvoet, dragen bij tot de duurzaamheid van de slijtzool. De J-Frame technologie zorgt voor de stabiliteit in deze overpronatieschoen. Het is een J-vormige haak van sterker schuim die zich om de hiel wikkelt en het midden van de schoen bekleedt.
Dankzij de Meta-Rocker constructie bekomt Hoka een natuurlijke afrol van de voet met de nodige veerkracht dat de hardloper vooruit stuwt tijdens de afstoot van de voet op de grond. Zo geniet je van een soepele en ontspannen looptocht.
De voering van het airmesh bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen.
Het instapcomfort is ten opzichte van de 5de versie verbeterd door de zachte grotere tong in combinatie met de verlengde hielriem. De zachte Ortholite®-inlegzool dragen bij tot het comfort van je voeten in de loopschoen.
De kenmerkende lage offset, waar Hoka bekend voor staat, van 5 mm maken deze loopschoenen geschikt voor hardlopers die landen op de voorvoet.

New Balance
New Balance 860 V12 heren

Een blik op de zijkant van de loopschoen New Balance 860 V12 voor mannen

       

Gewicht: 324 gram
Offset: 10 mm
Antipronatieschoen

New Balance 860 V12 dames

Een zicht op de New Balance 860 V12 loopschoenen voor vrouwen

       

Gewicht: 254 gram
Offset: 10 mm
Antipronatieschoen

De New Balance 860 v12 is een antipronatie hardloopschoen voor lopers die lange looptochten op training willen afleggen. Dit komt door de pluche demping van de Fresh Foam gelaagde middenzool die bijdraagt tot een vederlichte en comfortabele beleving tijdens het lopen. Dankzij de Dual-Density Medial Post technologie worden de antipronerende hardlopers bij deze loopschoen ondersteund.
Het vernieuwde Engineered mesh in het bovenwerk bezit een hoog ademend vermogen en vormt zich naar je voeten voor een uitstekende pasvorm waarbij je een zachter gevoel rond de voeten ervaart. Daarnaast zorgen de strategische stikels aan de zijkant voor extra stevigheid en maken de schoen visueel slanker. De voorgevormde externe hielkap met zachte voering zorgt voor een comfortabel omsloten gevoel rond de hak en enkel die zo de hielbeweging helpt te controleren.
De geblazen rubberen slijtzool maakt deze antipronatieschoen duurzaam. De strategisch geplaatste groeven over de lengte zorgen ervoor dat de afwikkeling van de voet goed begeleid wordt. De groef in de lengte zorgt dat de ondersteuning aan de binnenzijde van je voet goed tot zijn recht komt.
De reflecterende details rond de neus en hiel van de New Balance 860 v12 vergroten de zichtbaarheid tijdens je looptocht langs de openbare weg voornamelijk bij duisternis of in het donker.

Mizuno
Mizuno Wave Inspire 19 heren

Een kijk op de Mizuno Wave Inspire 19 loopschoen voor heren

       

Gewicht: 314,7 gram
Offset: 12 mm
Voor lopers met Overpronatie

Mizuno Wave Inspire 19 vrouwen

Een kijk op de Mizuno Wave Inspire 19 loopschoen voor vrouwen

       

Gewicht: 243,8 gram
Offset: 12 mm
Voor lopers met Overpronatie

Mizuno Wave Inspire 18 heren

Een kijk op de Mizuno Wave Inspire 18 loopschoen voor vrouwen

           

Gewicht: 300 gram
Offset: 12 mm
Voor lopers met Overpronatie

Mizuno Wave Inspire 18 dames

Een zicht op de zijkant van de Mizuno Wave Inspire 18 loopschoen voor vrouwen

           

Gewicht: 250 gram
Offset: 12 mm
Overpronatie loopschoen

De Mizuno Wave Inspire is een prima dempende overpronerende loopschoen geschikt voor je dagelijkse looptochten op harde ondergrond. Dankzij de goeie ondersteuning en demping voorkom je het naar binnen zwikken van de enkels tijdens de afwikkeling. Door de speciale dubbel lagen waaiervormige Wave plaat worden de krachten bij het neerkomen optimaal verdeelt zodat de hardloopschoen ondersteuning, goeie dempingsvermogen en extra veerkracht geeft tijdens de afzet die ten goede komt bij overpronerende lopers.
Deze allround hardloopschoenen zijn dan ook geschikt om het afleggen van lange afstanden zoals marathons. Maar uiteraard zijn ze ook geschikt voor korte runs voor de beginnende lopers.
De soepele afwikkeling van de voet wordt bekomen dankzij de U4ic en U4icX onder de hiel die zorgt voor een responsiever en energiekere beleving bij het afzetten van de voet. De slijtzool is gefabriceerd van geblazen X10 koolstofrubber, versterkt met carbon microvezels zodat dit de zool veel duurzamer maakt. Het AIRmesh-bovenwerk omsluit de voeten op een comfortabele manier waarbij meer versteviging en structuur is aangebracht op strategische plaatsen.

Saucony
Saucony Guide 15 Heren

zijkant van de Saucony Guide 15 voor mannen

           

Gewicht: 269 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
Voor lopers met Overpronatie

Saucony Guide 15 Dames

Foto van de zijkant van de Saucony Guide 15 voor vrouwen

               

Gewicht: 233 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
antipronatieschoen

De Saucony Guide 15 is een allround loopschoen voor de overpronerende lopers die de nodige ondersteuning biedt als je met je enkels naar binnen kantelt bij contact met je voet op het terrein. Door gebruik te maken van de PWRRUN-technologie in de zool is de Guide 15 lichter, flexibeler en veerkrachtig met dezelfde gestructureerde dempende eigenschappen zoals in de 14de versie. De nieuwe geometrie van de tussenzool is gevormd om een supersnelle stap te bekomen van enkel tot hiel. Het gloednieuwe Hollow-Tech, die aanwezig is in de zijwanden van de voorvoet en hiel, begeleiden je voet bij iedere stap.
De combinatie van de 3 bovenbeschreven technologieën zorgt voor een soepele en vlotte afrol van de voet.
Het lichtgewicht en ademend bovenwerk is vervaardigd van gerecyclede materialen in de vorm van enkellaags mesh die de voeten comfortabel omsluit door de FORMFIT-technologie toe te passen.
Dankzij de uitgesneden middenzool en het ontwerp van een dieper voetbed, wikkelt de loopschoen zich om de voet waardoor je geniet van een ongelooflijk knus gevoel en ondersteuning van begin tot het einde van je looptocht.
Met een gemiddelde offset van 8mm en een gewicht van 269 gram voor de mannenversie zijn deze Saucony hardloopschoenen geschikt voor je dagelijkse looptochten.

Altra
Altra Paradigm 6 Heren

Een blik op de zijkant van de Altra Paradigm 6 hardloopschoen

   

Gewicht: 307 gram
Offset: 0 mm (zooldikte 30 mm)

Altra Paradigm 6 dames

Een zicht op de Altra Paradigm 6 hardloopschoenen voor dames

Gewicht: 209,3 gram
Offset: 0 mm (zooldikte 30 mm)

De Altra Paradigm 6 is de eerste Altra-schoen dat dankzij de input van de voormalige Amerikaanse atlete Kara Goucher, brons op het Wereldkampioenschap 10 000 meter atletiek in 2007, werd ontwikkeld.
Door ondersteunende elementen is deze hardloopschoen met een maximale demping geschikt voor zowel de neutrale als overpronerende lopers bij hun dagelijkse looptochten.
De extra steun in deze loopschoen van Altra komt door de combinatie van 3 StabiliPods en GuideRail. De Pods geven je op een natuurlijke manier meer stabiliteit terwijl de GuideRail je voeten begeleidt tijdens de afwikkeling zodat je voeten bij de landing niet overmatig inzakken. De uitstekende Altra EGO ™, een dubbele natuurlijke middenzool, garandeert een maximale responsieve demping tijdens de landingsfase die toch zacht aanvoelt. Door het Balanced Cushioning Platform is het hoogteverschil tussen hiel en teen, de hieldrop, 0 mm. Daardoor wordt de voet gestimuleerd om tijdens het lopen efficiënt via de voorvoet af te rollen.

Karhu Ikoni 2.0 voor Heren

Een foto van de zijkant van de Karhu Ikoni 2.0 hardloopschoen voor mannen

Gewicht: 8 gram
Offset: 272 mm

Karhu Ikoni 2.0 voor Dames

Een foto van de zijkant van de Karhu Ikoni 2.0 hardloopschoen voor vrouwen

Gewicht: 224 gram
Offset: 8 mm

Deze Karhu stabiliteitsschoen is stuk lichter maar zachter dan de Ikoni 1.5.
De stevigheid zit hem vooral in het relatief brede platform van de zool in combinatie met het plastic steunpunt die ter hoogte van de achter- en middenvoet in de tussenzool is verwerkt. De relatief lage hoogte van de zool van 18 mm zorgt ervoor dat je minder vlug uit balans wordt gebracht bij de landing. De versterkte teen en stevig hielkap met M-lock veterconstructie dragen bij tot de stabiliteit en stevigheid van je voeten.
De propulsie eenheid verwerkt in de fulcrum middenzool zorgt voor een verend effect tijdens het afstoten van je voet op het terrein. Deze vergemakkelijkt de natuurlijke afrol van de voet zodat je meer plezier beleefd tijdens het lopen.
Het Ideal Knit mesh bovenwerk zorgt voor een heel ademend vermogen die je voeten bij vooral warme temperaturen zeker zal waarderen. Uiteraard is er een HiVo of brede versie van dit type loopschoen beschikbaar.

© Renzo Vanhoorelbeke