Koop de beste Saucony loopschoenen voor dames en heren

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Saucony
Koop de beste Saucony hardloopschoenen voor op de weg
Saucony Triumph 21 heren

Een uitzicht op de zijkant van de Saucony Triumph 21 voor heren

       

Gewicht: 279 gram
Offset: 10mm

Saucony Triumph 21 dames

Een kijk op de zijkant van de Saucony Triumph 21 voor vrouwen

       

Gewicht: 250 gram
Offset: 10mm

Saucony Triumph 19 mannen

Een uitzicht op de zijkant van de Saucony Triumph 19 voor heren

Gewicht: 290 gram
Offset: 8mm (32,5mm hiel - 24,5mm voorvoet)

Saucony Triumph 19 dames

Een kijk op de zijkant van de Saucony Triumph 19 voor vrouwen

           

Gewicht: 259 gram
Offset: 8mm (32,5mm hak - 24,5mm voorvoet)

De Saucony Triumph 19 is een neutrale allround hardloopschoen geschikt voor je dagelijkse lange looptochten. Tevens is het de meest dempende en comfortabele loopschoen van Saucony. Dit komt mede dankzij de zachte maar veerkrachtige demping die Saucony bekomt door gebruik te maken van de PWRRUN+ technologie. De gebruikte materialen zijn ten opzichte van hun vorige versie 28% lichter. Daarnaast zorgt de adaptieve demping ervoor dat bij ieder contact met de voet op de grond je 5% meer impact absorbeert wat resulteert in een veerkrachtiger voorwaartse beweging. Ten opzichte van zijn voorganger is de zool 2 maal flexibeler wat bijdraagt tot vloeiende overgangen en zachtere landingen.
Het bovenwerk van de Triumph 19 is vervaardigd van FORMFIT-technologie. Dit is een vormgegeven mono-mesh die persoonlijk aanvoelt zowel onder de voet alsook aan de bovenkant. Ze zijn ontworpen met gerecyclede materialen die buig -en rekzaam maar beschermend zijn. Op de tong en zijkanten van de loopschoenen zie je een zachte suède of stukje leer. Met een gewicht van 290 gram is deze loopschoen in het segment van de loopschoenen voor dagelijks gebruik ten opzichte van de concurrende merken iets lichter. Met een gemiddelde offset van 8mm zijn ze ideaal voor lopers die graag op hun voorvoet landen.

Saucony Ride 17 mannen

Een foto van de Saucony Ride 17 loopschoenen voor heren

   

Gewicht: 282 gram
Offset: 8mm (35mm hiel/27mm voorvoet)

Saucony Ride 17 dames

Een uitzicht op de zijkanten van de Saucony Ride 17 hardloopschoen voor vrouwen

   

Gewicht: 238 gram
Offset: 8mm (35mm hak / 27mm voorvoet)

Saucony Ride 15 mannen

Een blik op de Saucony Ride 15 loopschoenen voor heren

               

Gewicht: 249 gram
Offset: 8mm (35mm hiel/27mm voorvoet)

Saucony Ride 15 dames

Een uitzicht op de zijkanten van de Saucony Ride 15 hardloopschoen voor vrouwen

           

Gewicht: 221 gram
Offset: 8mm (35mm hak / 27mm voorvoet)

De Saucony Ride 15 is een loopschoen met een neutrale afwikkeling en sublieme ondersteuning die geschikt is bij het lopen van lange afstanden. De gemiddelde dempende loopschoenen wegen slechts 249 gram door de nieuwe, zachtere maar veerkrachtige PWRRUN-formule in de tussenzool te verwerken. Daarmee wegen ze circa 40 gram minder dan de Saucony Triumph 19, de meest dempende loopschoenen van Saucony.
De uitstekende stabiliteit in combinatie met een persoonlijke en ondersteunende pasvorm wordt bekomen door gebruik te maken van diepere contouren in de tussenzool. Dankzij de nieuwe hiel -en voorvoetafschuining wordt een soepele pas en vloeiende afwikkeling van hiel tot teen bekomen.
Het FORMFIT-bovenwerk valt niet alleen soepel en comfortabel om de voeten maar heeft ook een aangenaam omsloten gevoel zonder te knellen. De elastische eigenschappen van het Mesh-materiaal houden je voeten koel dankzij het hoog ventilerend vermogen. De verhoogde duurzame rubberen slijtzool biedt goede grip en tractie. Je geniet van een extra comfort door de superzachte PWRRUN+ inlegzool. Het bovenwerk is vervaardig van gerecyclede materialen. Dit gedurfde, vlugger ontwerp zorgt voor een prachtige loopervaring voor hardlopers die houden van lange looptochten. De schoenen kunnen dan ook een ideale keuze zijn voor het lopen van een halve of volledige marathon.

Saucony Kinvara 14 Heren

Een uitzicht op de Saucony Kinvara 14 wedstrijdschoenen voor mannen

   

Gewicht: 213 gram
Offset: 4 mm (28,5mm hiel/24,5mm voorvoet)

Saucony Kinvara 14 dames

Een kijk op de Saucony Kinvara 14 wedstrijdschoenen voor vrouwen

   

Gewicht: 184 gram
Offset: 4 mm (28,5 mm hak / 24,5 mm voorvoet)

Saucony Kinvara 13 Heren

Een uitzicht op de Saucony Kinvara 13 wedstrijdschoenen voor mannen

           

Gewicht: 213 gram
Offset: 4 mm (28,5mm hiel/24,5mm voorvoet)

Saucony Kinvara 13 dames

Een kijk op de Saucony Kinvara 13 voor vrouwen

           

Gewicht: 184 gram
Offset: 4 mm (28,5 mm hak / 24,5 mm voorvoet)

De Saucony Kinvara 13 zijn vlugge wedstrijdschoenen voor lopers met een neutrale afwikkeling. Ze zijn ook een voortreffelijke keuze bij het uitvoeren van interval- en snelheidstrainingen.
Met een gewicht van iets meer dan 200 gram is de 13de versie 8 gram lichter dan zijn voorganger. Het vernieuwde bovenwerk is gemaakt in enkellaags mesh die de voeten comfortabel omsluit dankzij de FORMFIT-technologie. Het zorgt voor een lichtgewicht gevoel en nog meer ademend vermogen. De PWRRUN-technologie in de tussenzool zorgt niet alleen voor de demping maar ook voor een responsief gevoel die resulteert in een hoge energieteruggave in de vorm van een voorwaartse beweging bij het afstoten van je voeten op de grond. Dankzij de flexibele tussen- en slijtzool in combinatie met de afgeschuinde middenzool en de nieuwe contouren van de middenvoet ervaar je een lichte, soepele en vlugge afwikkeling. Met een heeldrop van amper 4 mm zijn deze schoenen heel geschikt voor de hardlopers die op hun voorvoeten landen. Deze wedstrijdschoenen kan je gebruiken voor alle afstanden op de weg van 5 kilometer tot de marathon. Op de atletiekpiste zijn ze bij droog weer zeker ook geschikt voor wedstrijden vanaf 3000 meter.

Saucony Guide 16 Heren

zijkant van de Saucony Guide 16 voor mannen

       

Gewicht: 249 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
Voor lopers met Overpronatie

Saucony Guide 16 Dames

Foto van de zijkant van de Saucony Guide 16 voor vrouwen

       

Gewicht: 221 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
antipronatieschoen

Saucony Guide 15 Heren

zijkant van de Saucony Guide 15 voor mannen

           

Gewicht: 269 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
Voor lopers met Overpronatie

Saucony Guide 15 Dames

Foto van de zijkant van de Saucony Guide 15 voor vrouwen

               

Gewicht: 233 gram
Offset: 8mm (35 mm hak / 27 mm voorvoet)
antipronatieschoen

De Saucony Guide 15 is een allround hardloopschoen voor de overpronerende lopers die de nodige ondersteuning biedt als je met je enkels naar binnen kantelt bij contact met je voet op de grond. Door gebruik te maken van de PWRRUN-technologie in de zool is de Guide 15 flexibeler, lichter en veerkrachtig met dezelfde gestructureerde dempende eigenschappen zoals in de vorige versie. De nieuwe geometrie van de middenzool is gevormd om een supervlugge stap te bekomen van enkel tot hiel. Het gloednieuwe Hollow-Tech, aanwezig in de zijwanden van de voorvoet en hiel, begeleiden je voet bij iedere stap.
De combinatie van de 3 bovenbeschreven technologieën zorgt voor een vlotte en soepele afrol van de voet.
Het lichtgewicht en ventilerend bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen in de vorm van enkellaags mesh die de voeten comfortabel omsluit door de FORMFIT-technologie toe te passen.
Dankzij de uitgesneden tussenzool en het ontwerp van een dieper voetbed, wikkelt de schoen zich om de voet waardoor je geniet van een ongelooflijk knus gevoel en ondersteuning van begin tot het einde van je looptocht.
Met een gemiddelde offset van 8mm en een gewicht van 269 gram voor de mannenversie zijn deze loopschoenen geschikt voor je dagelijkse looptochten.

Saucony Endorphin Pro 3 heren

Een zicht op de Saucony Endorphin Pro 3 loopschoen voor mannen

           

Gewicht: 204 gram
Offset: 8 mm (39,5 mm hak / 32,5 mm voorvoet)

Saucony Endorphin Pro 3 dames

Een zicht op de buitenkant van Saucony Endorphin Pro 3 loopschoen voor vrouwen

       

Gewicht: 176 gram
Offset: 8 mm (39,5 mm hak / 32,5 mm voorvoet)

De Saucony Endorphin Pro 3 is een lichtgewichte comfortabele wedstrijdschoen geschikt om op iedere afstand hoge snelheden te ontwikkelen. Dit vegan vriendelijk ontwerp is vervaardigd met gerecyclede materialen.
Door gebruik te maken van de SPEEDROLL-technologie, een geavanceerde schoengeometrie, ervaar je altijd een veerkrachtige voorwaarts gevoel bij het afstoten van je voeten op de grond. De maximale demping in de loopschoenen wordt bekomen door gebruik te maken van een maximale stapel van hoogwaardige PWRRUNPB-schuimdemping rondom de carbon-plaat. Het PWRUNPB-foam is 40% lichter dan EVA-materiaal. Dit is een belangrijke factor die er voor zorgt voor het lichtgewicht ontwerp van de Endorphin Pro 3. De perfecte dosis veerkracht bekomt Saucony door een koolstofvezelplaat met een S-curve te gebruiken. Deze geeft minder energieverlies waardoor je benen minder snel vermoeid voelen. De duurzame XT-900 koolstofrubberen buitenzool bezit voldoende grip en uitzonderlijke tractie-eigenschappen.
Het comfortabele FORMFIT ontwerp omsluit elk deel van je voet op aangename manier voor een persoonlijke pasvorm. Het bovenwerk van lichtgewicht ventilerend mesh is geïnspireerd op een atletiek spike waardoor deze dun en licht in gewicht is.

Saucony Canyon TR2 Trailrunschoenen - dames

Een uitzicht op de zijkant van de Saucony Canyon TR2 trailschoen voor vrouwen

       

Gewicht: 278 gram
Offset: 8 mm (voorvoet: 26,5 mm, hak: 33,5 mm)
profieldiepte: 3 mm

Saucony Canyon TR2 Trailrunschoenen - heren

Een blik op de zijkant van de Saucony Canyon TR2 trailschoen voor heren

       

Gewicht: 320 gram
Offset: 8 mm (voorvoet: 26,5 mm, hak: 33,5 mm)
profieldiepte: 3 mm

De Saucony Canyon TR 2 zijn trailrunschoenen met gemiddelde demping voor lopers met een neutrale afwikkeling. De schoenen komen het best tot hun recht op onverharde, gladde wegen of een mix van verharde, grind -en fietspaden. Ze bezitten voldoende grip op de natte aarde ondergrond maar zijn echter niet geschikt om te lopen op rotsachtig terrein en het beklimmen steile hellingen.
De springerige PWRRUN-demping zorgt voor een goed gedoseerde zachte landing op oneffen ondergrond waarbij je een voorwaartse beweging ervaart bij het afstoten van je voet op het terrein. Dit is niet de zachtste demping van Saucony maar voldoende

voor wie het grootste gedeelte van zijn trainingen afwerkt op zachte ondergrond. De kleverige, duurzame eigenschappen van het rubber op de slijtzool met laag profiel, de PWRTRAC technologie, biedt een voortreffelijke tractie met voldoende tussenruimte om de overgang van weg naar trail en weer terug zo soepel mogelijk te verlopen.
Het comfortabele en slanke bovenwerk van gevormd mesh omsluit de voeten zonder te knellen. De flexibele, 3D-geprinte film zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid tegen modder, takken, steen en andere soorten puin. Het mesh bovenwerk is vervaardigd uit gerecyclede materialen.
© Renzo Vanhoorelbeke