Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Asics - Asics Gel-Nimbus
Waarom Asics Gel-Nimbus 26 Loopschoen kopen?

Wat is de Asics Gel-Nimbus 25?

Welke technologie zit in de Asics Gel-Nimbus 25?

Wat is het verschil tussen de Asics Gel-Nimbus 24 ten opzichte van de Asics Gel-Nimbus 25?

Voordelen

Nadelen

De laatste woorden

Asics gel-nimbus 26 Heren

Een foto van de zijkant van de Asics Gel-Nimbus 24 voor mannen

               

Gewicht: 304 gram (Amerikaanse maat: 9 - Europese maat: 42,5)
Offset: 8 mm (voorvoet: 34mm, hak: 42mm)

Asics gel-nimbus 26 dames

Een kijk op de Asics gel-nimbus 26 loopschoenen voor vrouwen

               

Gewicht: 260 gram (Amerikaanse maat: 8 - Europese maat: 40)
Offset: 8 mm (voorvoet: 32,5mm, hak: 40,5mm)

Asics gel-nimbus 25 Heren

Een foto van de zijkant van de Asics Gel-Nimbus 25 voor mannen

           

Gewicht: 299 gram
Offset: 8 mm (voorvoet: 32,5mm, hak: 40,5mm)

Asics gel-nimbus 25 dames

Als het op loopschoenen aankomt, zijn er heel wat opties. Er zijn veel verschillende merken met verschillende stijlen en eigenschappen. Als je klaar bent om te investeren in een nieuw paar hardloopschoenen voor je dagelijkse looptochten, denken wij dat je de Asics Gel-Nimbus 25 geweldig zult vinden. Deze high-performance loopschoenen hebben vele voordelen. We nemen je mee door, alle gedetailleerde informatie over deze populaire hardloopschoen van het Japanse merk Asics, te geven. Zo kun je beslissen of dit de beste loopschoen voor jou is!

Wat is de Asics Gel-Nimbus 25?

De Asics Nimbus 25 heeft veel handige eigenschappen die het een geweldige hardloopschoen maken.
De pasvorm is een belangrijk onderdeel en zorgt voor het comfort van de hardloopschoen . Als je schoenen hebt die niet lekker aanvoelen, zul je het moeilijk hebben om ze te gebruiken. De Asics Nimbus 25 biedt een verbeterde pasvorm, waardoor je je beter voelt tijdens het hardlopen. Zo is de volledige tong gewijzigd van de grote zachte wolk in de Asics Gel-Nimbus 23 in een heel elastische, ventilerende gebreide tong die niet alleen de pasvorm verandert, maar ook het gevoel van het dragen van deze loopschoen. Belangrijk is zeker ook dat het bovenwerk is vervaardigd uit duurzaam materiaal zodat je er lang van kan genieten.
Tractie en duurzaamheid zijn belangrijke eigenschappen voor hardloopschoenen als je gaat lopen. Als je hardloopschoenen draagt die geen tractie hebben of niet lang meegaan, kunt u zich blesseren. De tractie wordt bekomen dankzij de Asics Lite-rubber met visgraatmotief terwijl de Ascics High Abrasion Rubber die is aangebracht op strategische plaatsen in de buitenzool zorgt voor extra duurzaamheid.
Dit wordt bekomen dankzij de geavanceerde schokbescherming van de FlyteFoam Blast Plus en Flytefoam-dempingstechnologie toe te passen. De aangebrachte Gel-Technologie in de voor -en achtervoet vangt de schokken op wat resulteert in een iets zachtere landing. De stabiliteit wordt bekomen door de Trusstic-technologie.
Deze hardloopschoenen zijn de best dempende hardloopschoenen van Asics die daardoor uiterst geschikt zijn om lange runs uit te voeren op harde ondergrond.

Welke technologie zit in de Asics Gel-Nimbus 25?

- Gel-technologie: Dit zijn siliconen die op strategische plaatsen in zowel de voor- als achtervoet zijn aangebracht. Daardoor vermindert de schokken in de voorvoet bij het landen op de ondergrond. Zo ontwikkelt de hardloper een natuurlijkere loopstijl, ervaart het meer comfort op lange afstanden en betere stabiliteit.
-PureGel™ FlyteFoam Blast ™ PLUS ECO: Dankzij deze technologie in de zool te gebruiken voelt de loopschoen lichter en veerkrachtiger aan. Bij het afstoten van de voet op de grond wordt een veerkrachtige voorwaartse beweging bekomen. Deze organische versie bevat ten minste 20% meer schuim die vervaardigd is uit 20% hernieuwbare bronnen.
- Trusstic: Deze technologie zorgt voor een adaptieve ondersteuning waardoor je een soepele looptocht op lange afstanden zal ervaren. Door gebruik te maken van twee met koolstofvezels versterkte lagen met een ruimte in de bovenste en onderste laag wordt de voetholte verstevigd. Deze zijn zo ontworpen om wanneer het nodig is te reageren op te zware belastingen. Zo bekomt men een perfecte buiging van de voeten waardoor de lokale druk afneemt.
- OrthoLite™ X-55-sockliner: De inlegzool van asics maakt gebruik van OrthoLite die een veerkracht van 55% bezit. Niet alleen het instapcomfort wordt verbeterd maar ook de veerkrachtige voortstuwende beweging wordt nog meer gestimuleerd. De zool is speciaal ontworpen om elke draaggelegenheid te verbeteren.
- 3D Space Construction™: Deze technologie helpt lopers te ondersteunen om beter met het schuim om te gaan die in de zool verwerkt is. Daardoor zal je een zachter gevoel aan de onderkant van de voet ervaren. Het helpt de vrouwelijke en mannelijke lopers om de tussenzool op de juiste manier in te schakelen om een ​​specifiek zone samen te drukken dat leidt tot een betere compressie van het materiaal bij elke voetstap.
- AHAR™-rubber: Dit is een slijtvast rubber die beter bestand is tegen slijtage tijdens het lopen om de duurzaamheid van je schoenen te verbeteren en een uitstekende grip te bieden.

Wat is het verschil tussen de Asics Gel-Nimbus 24 ten opzichte van de Asics Gel-Nimbus 25?

- De hieldrop of hoogteverschil tussen de hiel en voorvoet is verminderd met 2mm en bedraagt nu 8mm
- Voor het vervaardigen van de middenzool wordt gebruik gemaakt van de nieuwe FF BLAST ™ PLUS ECO-demping technologie. Dit is een ecologisch vriendelijker demping met 20% meer schuim ten opzichte van de Nimbus 24. Het schuim bestaat uit minstens 20% biologisch materiaal dat komt uit hernieuwbare bronnen zoals restafval die ontstaat bij de verwerking van suikerkisten. - De elastisch gebreide tong- en kraagconstructie is vervaardigd met zachter materiaal dat een evengoede ventilerende functie bezit. Zo ervaar je een gemakkelijkere instap en een pasvorm die automatisch wordt aangepast naar de vorm van je voet. Daardoor voelt de Nimbus 25 als een soort verlengstuk van de voet die elke stap comfortabeler en soepeler maakt.

Voordelen

- verbeterde pasvorm: Het gewijzigd ontwerp zorgt voor een aangenaam gevoel dankzij de heel elastische, ventilerende gebreide tong.
- betere tractie en duurzaamheid buitenzool: Dankzij het Asics Lite-rubber met visgraatmotief en de Ascics High Abrasion Rubber wordt extra duurzaamheid bekomen.
- lichter van gewicht: Door gebruik te maken PureGEL™-dempingstechnologie in combinatie met de FlyteFoam Blast ™ Plus ECO-demping is de 25ste versie van de Nimbus in de categorie loopschoenen voor dagelijks gebruik met de meeste demping ten opzichte van andere merken nog steeds licht van gewicht.
- loopschoen met extra demping: dit zijn de best dempende loopschoenen van Asics die je in staat stellen om lange looptochten uit te voeren zonder dat je last krijgt van pijntjes en andere kwaaltjes.Nadelen

- Prijs: Ten opzichte van veel andere hardloopschoenen die je gebruikt voor je dagelijkse looptochten zijn de Asics Gel-Nimbus 25 met een richtprijs van 200 euro duur.
- Gewicht: Door het hoge gewicht in vergelijking met wedstrijdschoenen zijn ze niet geschikt om persoonlijke records te verbreken tijdens loopwedstrijden.

De laatste woorden

Als je op zoek bent voor een nieuw paar hardloopschoenen, dan denken wij dat de Asics Nimbus 25 een goede keuze is. Deze schoenen bieden veel voordelen, waaronder een verbeterde pasvorm, betere tractie en duurzaamheid, maximale demping en een lichtgewicht ontwerp. Al deze functies maken deze schoenen een geweldige keuze voor lopers van alle niveaus. Als je op zoek bent naar een nieuw paar hardloopschoenen voor je dagelijkse trainingen, denken we dat je de Asics Nimbus 24 geweldig zult vinden. Deze schoenen zijn duurzaam, licht van gewicht, en bieden vele voordelen. Ze zijn een goede keuze voor zowel beginners als ervaren lopers.
De Asics Nimbus 24 is niet de beste keuze als je ze wilt gebruiken om snelle tijden te realiseren op loopwedstrijden. Daarvoor blijven ze, ondanks ze 20 gram lichter wegen, te zwaar ten opzichte van de Asics Metaspeed Sky + en Metaspeed Edge +.. Door een gemiddeld offset van 8mm voor de mannen versie en 8mm bij de dames versie zijn ze voor zowel de voorvoetlanders als de recreatieve lopers die landen op de hak geschikt.


Koop Asics Loopschoenen

Meer Asics Loopschoenen

© Renzo Vanhoorelbeke