Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Mizuno - Wave Paradox
Waarom Mizuno Wave Paradox Loopschoen kopen?

Wat is de Mizuno Wave Paradox?

Voor wie zijn de Mizuno Wave Paradox loopschoenen geschikt?

Welke technologie zit in de Mizuno Wave Paradox?

Voordelen

Nadelen

De Mizuno Wave Paradox 5 hardloopschoen review

Mizuno Wave Paradox 5 Heren

Een uitzicht op de Mizuno Wave Paradox 5 loopschoenen voor vrouwen

           

Gewicht: hoger dan 300 gram
Offset: 12 mm (hielhoogte: 33mm, voorvoethoogte: 21mm)

Mizuno Wave Paradox 5 Dames

Een blik op de Mizuno Wave Paradox 5 loopschoenen voor vrouwen

       

Gewicht: hoger dan 250 gram
Offset: 12 mm (hakhoogte: 33mm, voorvoethoogte: 21mm)

Als u op zoek bent naar een uitstekend paar antipronatie loopschoenen voor dagelijkse looptochten, dan kan dan de Mizuno Wave Paradox de ideale keuze zijn. We nemen je mee door, alle gedetailleerde informatie over deze hardloopschoen van dit merk uit Japan. Zo kun je zelf beslissen of dit de beste loopschoen voor jou is!

Wat is de Mizuno Wave Paradox?

De Mizuno Wave Paradox is een stabiele schoen voor overpronerende hardlopers. Je loopt me een maximale stabiliteit, een comfortabele gemiddelde demping en een aangenaam omsluitend bovenwerk ter hoogte van de middenvoet zonder dat je inlevert op je bewegingsvrijheid. Het airmesh bovenwerk, stof met allemaal kleintje gaatjes, zorgt ervoor dat je voeten aangenaam koel blijven, ook bij hoge temperaturen. De gemiddelde demping is voldoende bij het lopen op onverhard terrein. De niet blessure gevoelige hardloper kan gerust met deze antipronatieschoen op onverhard terrein lopen zonder last te krijgen van vervelende kwaaltjes of beginnende blessures. De goeie afwikkeling van de voet zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het hardlopen waar je niet de indruk krijgt dat er steunschoenen rondom je voeten zitten.

Voor wie zijn de Mizuno Wave Paradox loopschoenen geschikt?

Deze antipronatieschoen is geschikt voor je dagelijkse korte -en middellange looptochten tot 20 kilometer voor de hardloper met een medium tot hoge overpronatie. Door het zware gewicht zijn ze echter minder geschikt voor de loper die een zo scherp mogelijke eindtijd wil realiseren tijdens loopwedstrijden.

Welke technologie zit in de Mizuno Wave Paradox?

- Mizuno Wave: Wave is een unieke tussenzooltechnologie die demping combineert met stabiliteit.
- Airmesh: Airmesh bovenwerk zorgt voor de hoge kwaliteit, ventilerend vermogen die je voeten een aangenaam gevoel en een comfortabele gevoel tijdens het lopen bezorgen.
- U4ic: U4ic is een middenzoolsamenstelling die licht is zodat hij veel comfort en prestaties opleverd.
- U4icX: U4icX is eveneens een vederlichte middenzoolsamenstelling.
- DynamotionFit: DynamotionFit zorgt ervoor dat de voor- , achterkant- en midden van je voeten met elkaar zijn afgestemd gedurende de hele loopcyclus.
- Premium Insock: De Premium binnensok is een uitneembare binnenzool van hoge kwaliteit met demping en comfort
- SmoothRide: SmoothRide is een technologie die de vlugge acceleraties en vertragingen van de voet tijdens het afrollen minimaliseren waardoor je een zo soepel mogelijk rit ervaart.
- X10: X10 is de naam van het duurzame koolstofrubber dat Mizuno gebruikt voor de buitenzool. Het zorgt ook voor optimale grip bij een nat en droog wegdek.
- Mizuno Intercool: Het ventilatiesysteem in het bovenwerk en andere delen van de schoenen lost het probleem van warmte- en vochtophoping op zodat je voeten aangenaam koel blijven tijdens het hardlopen.

Voordelen

- Volgens verschillende review sites is dit de beste loopschoen met een gestructureerde ondersteuning voor antipronatie hardlopers. - De Wave Paradox is ontwikkeld voor middelmatige tot zware overpronerende lopers zonder zwaar aan te voelen
- Ondanks dat het een steunschoen is met een gewicht over de 300 gram voelt hij niet zwaar aan zodat je een aangenaam en comfortabel gevoel beleefd tijdens het hardlopen.
- De Wave-technologie helpt bij het verdelen van de impact bij de landing waardoor een betere stabiliteit ontstaat.
- Het ademende airmesh bovenwerk bezorgt je voeten een aangenaam gevoel tijdens looptochten.
- De uitstekend pasvorm in het bovenwerk omsluiten je voeten op een comfortabele wijze zonder knellend aan te voelen.Nadelen

- Sommige lopers vinden dat de gemiddelde demping onvoldoende is vooral bij lange afstanden
- Overtollig gewicht ter hoogte van de hak
- Bepaalde hardlopers vinden deze schoen te duur
-

De Mizuno Wave Paradox hardloopschoen review

Als je je loopervaring wilt verbeteren als overpronerende hardloper, moet je zeker de Mizuno Wave Paradox hardloopschoenen gebruiken. Deze schoen is ideaal voor het afleggen van korte en middellange afstanden op training op verhard en onverhard terrein. Mizuno heeft duidelijk een grote inspanning geleverd ten opzichte van andere merken om de zwaar overpronerende sporter zoveel mogelijk steun en comfort en dus ook hardloopplezier te bezorgen.


Koop Mizuno Loopschoenen

Overzicht Mizuno Loopschoenen

© Renzo Vanhoorelbeke