Koop de beste Puma loopschoenen voor dames en heren voor je dagelijkse trainingen

Home Weg Spikes Trail Adidas Altra Asics Brooks Hoka Inov-8 Karhu Mizuno New Balance Nike On Saucony Under Armour Looptips Over A-Z
Home - Puma -
Koop de beste Puma loopschoenen voor op de weg voor je dagelijkse trainingen
Puma Deviate Nitro heren

Een uitzicht op de zijkanten van de Puma Deviate Nitro voor mannen

   

Gewicht: 268 gram
Offset: 8 mm

Puma Deviate Nitro dames   

Gewicht: 218 gram
Offset: 8 mm

De PUMA Deviate Nitro is een neutrale loopschoen, ontworpen voor looptochten op verhard terrein. Door gebruik te maken van diverse hoog technologische snufjes die de loopefficiëntie verbeteren is deze schoen zowel voor lange duurlopen alsook voor het afwerken van een marathon geschikt.
Dankzij de lichtgewicht Nitro Foam-technologie wordt een sublieme demping en responsiviteit bekomen. De Innoplate koolstofvezelplaat zorgt bij het afstoten van je voet op de grond dat deze fungeert als een hefboom waardoor je een maximale vooruitstuwende kracht zal ervaren. De rubberen Pumagrip buitenzool biedt over de volledige lengte duurzame grip op alle terreinen. Het TPU-hielstuk ondersteunt de voet en de strategische aangebrachte reflecterende elementen zorgen ervoor dat je veilig kunt hardlopen in het donker. Door de aanwezigheid van een volledige vetersluiting, het ademende mesh bovenwerk en tong wordt de voet op een aangename comfortabele manier omsloten. De dunne suede voering rondom de voeten vermindert irritatie.
Puma Velocity Nitro 2 heren

Een blik op de zijkant van de Puma Velocity Nitro 2 hardloopschoenen voor heren

   

Gewicht: 257 gram
Offset: 10 mm

Puma Velocity Nitro 2 dames

Een kijk op de Puma Velocity Nitro 2 hardloopschoenen voor vrouwen

   

Gewicht: 209 gram
Offset: 10 mm

De PUMA Velocity Nitro 2 is een alles-in-één neutrale hardloopschoen geschikt voor lange looptochten. Het bovenste deel van de middenzool bestaat uit Nitro Foam, het onderste deel is vervaardigd van EVA. De kenmerkende eigenschappen van Nitro Foam zorgen voor een lichtgewichte zachte demping met een uitzonderlijke responsiviteit. Door gebruik te maken van de Pumagrip rubberen buitenzool geniet je van duurzame grip op alle soorten ondergronden, van loopband tot weg. Het TPU-hielstuk zorgt voor extra stabiliteit in de hiel en voet.
De elastische eigenschappen van mesh in het bovenwerk in combinatie met de PUMA Formstrip aan de zijkanten van de schoenen zorgen voor een aangenaam comfortabel omsloten gevoel van de voeten. De reflecterende ontwerpelementen zorgen ervoor dat je veilig kunt lopen in het donker. Het bovenwerk van deze hardloopschoen is gemaakt met ten minste 20% gerecyclede materialen.
Puma Liberate Nitro heren

foto van de zijkant van de mannen loopschoen de Puma Liberate Nitro

       

Gewicht: 179 gram
Offset: 10 mm

Puma Liberate Nitro dames

Een zicht op de Puma Liberate Nitro hardloopschoenen voor vrouwen

   

Gewicht: 148 gram
Offset: 10 mm

De Puma Liberate Nitro zijn superlichte wedstrijdschoenen voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. Het lage gewicht van 179 gram voor de herenversie wordt onder andere bekomen door het ultralichte maar stevige bovenwerk van mono-mesh. Door gebruik te maken van geavanceerde Nitro Foam-technologie in de tussenzool wordt een responsieve demping bekomen die eveneens bijdraagt tot het lage gewicht. Zo wordt ook een veerkrachtig voorwaartse beweging ervaren tijdens het afstoten van je voet op de grond.
De duurzame Pumagrip buitenzool met de ondersteunende eigenschappen van het reflecterend TPU-hielstuk zorgen voor een veilig gevoel op verhard en onverhard terrein bij zowel droge als natte weersomstandigheden. De strategische aangebrachte reflecterende elementen in de schoenen laten je zorgeloos genieten van je looptocht in de duisternis.
De comfortabele, veilige en persoonlijke pasvorm met gerichte ondersteuning wordt bekomen door de nieuwe X-fit-form in combinatie met een volledige vetersluiting. De kenmerkende PUMA Formstrip aan de zijkanten van de loopschoenen dragen eveneens bij tot een aangename pasvorm. Deze hardloopschoenen zijn dan ook heel geschikt voor wedstrijden vanaf 3 kilometer tot halve marathons. Je kan ze uiteraard ook gebruiken bij het uitvoeren van interval -en snelheidstrainingen.
Puma Magnify Nitro heren

Een uitzicht op de Puma Magnify Nitro hardloopschoenen voor mannen

       

Gewicht: 299 gram
Offset: 9 mm

Puma Magnify Nitro dames

Een kijk op de Puma Magnify Nitro loopschoenen voor vrouwen

   

Gewicht: 244 gram
Offset: 9 mm

De PUMA Magnify Nitro trainingsschoenen zijn geschikt voor hardlopers met een neutrale afwikkeling die genieten van lange afstanden.
Voor het vervaardigen van de middenzool is de geavanceerde Nitro Foam-technologie toegepast. Daardoor heeft de Magnify Nitro een sublieme responsiviteit in de vorm van een veerkrachtige voorwaartse beweging bij het afstoten van je voeten op de grond. Tevens bezit deze technologie in combinatie met het duurzame CMEVA-schuim voor een lichtgewichte demping. Dit zijn dan ook de meest dempende loopschoenen binnen het assortiment van het merk. Puma heeft de klauwen in de duurzame rubbersamenstelling van de Pumagrip buitenzool aangescherpt zodat dat je een uitstekende grip en tractie ervaart op elk type oppervlak.
Door gebruik te maken van een geheel nieuwe gegoten technologie in combinatie met het TPU-hielstuk wordt de hiel comfortabel vergrendeld. De kenmerkende design van de PUMA vormstrip dragen eveneens bij tot een aangename pasvorm. Het hoogwaardige ontworpen bovenwerk van mesh met lineaire leest is met behulp van de biomechanisch onderzoek ontwikkeld.
Als comfort de hoogste prioriteit heeft, maar je stijl niet wilt opofferen, zijn dit de hardloopschoenen binnen het assortiment van Puma die je moet kiezen.
Puma Nitro Elite Racer heren

Een zicht op de Puma Nitro Elite Racer wedstrijdschoenen voor mannen

   

Gewicht: 191 gram
Offset: 8 mm

© Renzo Vanhoorelbeke